Till senaste kommentaren

Renovering av vattentornet i Länna

Min fråga gäller arbetet med vattentornet. Vi bor en bra bit från vattentornet närmast  Drevviken. Det utförs någons slags "blästring" ? eller liknande och jobbet startas redan vid 7 på morgonen , verkar även jobbas på sent som igår var klockan 18:15 (tror jag det var). Det låter mycket över hela omrtådet och gör det omöjligt att sova.  Undrar lite kring denna. (Alla vi jobbar inte direkt på morhonen utan har helt andra tider) MVH Anna

Kommentarer

 • Hej Anna,
  Välkommen till vårt frågeforum!

  Det pågår någon form av renovering eller ombyggnad av vattentornet och vi har redan ett pågående klagomålsärende från närboende angående buller.

  Om du vill kan vi lägga till dina uppgifter i det ärendet (MILJ.2021.2489).
  Återkom gärna till oss om du vill få med din skrivelse i det pågående ärendet.

  Det är Stockholm vatten och avfall (SVOA) som ansvarar för driften av tornet i det fall du önskar mer detaljerad info kring byggnationen och det störande ljudet.

  Önskar dig en fin sommar trots bullret från tornet.

  Med vänlig hälsning,


  Susanne Servicecenter
 • Hej och tack för svaret,
  Jag förstår att arbeten måste utföras men eftersom ljudet är så störande och hörs över ett stort område och om det utförs så tidigt på morgonen så stör det eller omöliggör detmöjligheten till nattsömn. Alla (vårt hushåll inkluderat) jobbar inte från tidig morgon utan istället kväll och natt så önskar helt enkelt att man kunde senarelägga dessa bullrande arbeten.
  Mvh Anna Netz
  Anna Netz

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.