När öppnar tennisbanororna?

Hej!
vi har en fråga gällande utomhus tennisbanor. Det är redan april månad och det syns inga aktiviteter med tennisbanor? Finns mer information - vad exakt planeras med utomhustennisbanor? Bifogar bild  - status från i dag. Tack, mvh Andrejs
Andrejs Trabo Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Andrejs!

  Vi har kontaktat Huddinge Samhällsfastigheter som äger marken och är ansvariga för byggnationen på platsen för tennisbanorna.

  Svaret vi fått är att det beräknas vara färdigställt inom ett par veckor om allt går som planerat. Detta betyder att man siktar på att få tennisbanorna klara någon gång i mitten på Maj månad.

  Vänliga hälsningar,
  Jean Servicecenter
 • Hej, tror ansvariga på Huddinge Samhällsfastigheter att tennis banorna kan tas i bruk direkt efter att entreprenörerna forslat bort sitt byggmaterial m.m?
  Redan innan tennisplanerna togs ur bruk och ytorna började användas för byggupplag, byggmaskiner etc. så var tennisbanorna vattenfyllda fler dagar efter nederbörd på grund av gropar/obefintlig dränering. Den tunga trafik och den belastning som nu under en tid varit på banorna lär knappast ha gjort banorna i bättre skick.
  hansa
 • Hej Hansa!

  Du får gärna framföra dina synpunkter direkt till Huddinge Samhällsfastigheter som är ägare av marken på info@husf.se.


  Vänliga hälsningar,
  Jean Servicecenter

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.