När börjar årets sandsopning?

När börjar sopningen av vägarna i och omkring huddinge centrum?
Tord Nilsson

Kommentarer

 • Hej Tord!

  Tack för ditt inlägg och välkommen till forumet ❄️

  Sandsopningen börjar troligtvis i slutet av mars eller i början av april. Vår gatuavdelning kommer göra bedömningen om när arbetet startar upp utifrån vädret. Risken för att det kommer mer snö eller kyla ska inte finnas och marken behöver vara upptinad när sandupptagningen i kommunen drar igång.

  Önskar dig trevlig fortsättning på dagen !


  Med vänlig hälsning,
  AnnaCarin Servicecenter
 • Hej Huddinge Kommun!
  Är det verkligen inte läge att överväga att starta tidigare? Det är ju direkt tokigt som det är nu. På många gator blir det ju en rejäl dimma av partiklar och sanddamm som virvlar upp i luften efter varje bil. Smutsar ju ner allt runt omkring och att andas in måste vara rejält onyttigt för hälsan. En almanacka är ju bara svart tryck på vitt papper, verkligheten finns utanför fönstret! Tror väldigt många av kommunens invånare skulle uppskatta om sandsopningen startade tidigare! Mvh Thomas
  Thomas
 • Hej Thomas!

  Tack för att du kontaktar oss och delar med dig av dina erfarenheter av läget på gatorna.

  Jag har skickat din fråga vidare som en synpunkt till vår gatuavdelning och fick nyss information av dem om att starten för sandsopningen nu planeras redan till veckan som kommer👍 Enligt den senaste bedömningen av läget och vädret blir den nya planerade startdagen för årets sandupptagning måndag vecka 12.

  Ha en fortsatt trevlig eftermiddag 🌸


  Med vänliga hälsningar,
  AnnaCarin Servicecenter
 • Bra, ju tidigare desto bättre! 👍
  Thomas

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.