Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Vad händer med Sjödalsgymnasiet ?

Vad händer med Sjödalsgymnasiet, vårdcentralen och övr verksamheter när huset vid Paradistorget ska byggas om och till för att bli kommunalhus?

Kommentarer

 • Hej och välkommen till forumet.

  I kommunhusprojektet ingår det att hitta ersättningslokaler för de verksamheter som finns i huset idag så som Sjödalsgymnasiet, Huddinge vårdcentral, Kulturskolan samt barn- och ungdomsmottagningen. Den gemensamma målbilden är att nuvarande hyresgäster ska erbjudas lokaler som passar deras behov i Huddinge centrum.

  För närvarande pågår dialog och arbete för att precisera lokalbehovet för Sjödalsgymnasiet och de andra verksamheterna. Arbetet med detta samt att peka ut lämpliga lokaler väntas vara färdigt under hösten 2022.

  Nytt kommunhus i Huddinge centrum

  Önskar dig en trevlig helg!

  Med vänlig hälsning,
  Huddinge servicecenter
 • Snart är det dags för årets åk 9 att göra sitt gymnasieval,. Inför detta vore det bra att veta var Sjädalsgymnasiet kommer att ligga, när flytten kommer ske och hur det är tänkt att själva flytten ska gå till. Ska skolan ens finnas kvar?  Risken finns att skolan kommer förlora många sökande.
 • Hej Malena,

  Tack för dina frågor och funderingar.

  Arbete pågår just nu med att säkerställa att alla dessa verksamheterna i Huset får tillgängliga och ändamålsenliga lokaler. Huddinge kommun arbetar tillsammans med verksamheterna för att hitta bra lösningar.
  Beslut om var varje verksamhet kommer att tas i maj 2023.

  Här på Sjödalsgymnasiets webbplats kan kan du läsa mer om planerna för gymnasieskolan.  Med vänlig hälsning,
  Huddinge servicecenter

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.