Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Hur kan jag få kontakt med studievägledarna på Vux Huddinge ?

Hej! Jag vill läsa till ekonomiassistent. Jag undrar vad är krav för det. Jag klarade i ekonomi (gymnasiet nivå) i mitt hemland. I Sverige klarade jag SFI!? Hur vet jag vad ska studera nu?
Mvh Darko

Kommentarer

 • Hej Darko,

  Tack för din fråga,

  Då du har fördjupade frågor om ett visst program eller en kurs, exempelvis behörighetskrav, tillgodoräknande av kurser, studieuppehåll eller uppskov vid studiestart, behöver du kontakta en studievägledare.

  Våra studie- och yrkesvägledare vänder sig till dig som är folkbokförd i Huddinge kommun. Med ett samtal kan du få ökad kunskap om vilka alternativ som finns gällande studier, antagnings- och behörighetsregler, yrkesval och arbetsmarknad. Det är dina framtidsplaner som är i fokus och du är själv aktiv i din studieplanering. För att göra din studietid så meningsfull som möjligt upprättas en individuell studieplan som anpassas efter dina önskemål, förutsättningar och valmöjligheter.

  I ditt möte med studievägledaren samtalar ni om framtiden och de olika valmöjligheter som finns inom utbildningar och yrken. Målet med samtalet är att du ska bli medveten om dig själv och de alternativ som finns. I en studievägledningsprocess behöver du själv vara aktiv och det är bra om du skaffar dig mer information kring det du är intresserad av.

  Kontakta studievägledningen på Vux Huddinge:

  Tack för att du skrev till oss,

  Önskar dig en fin dag,

  Vänliga hälsningar
  Jonah Servicecenter

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.