Till senaste kommentaren

Hämta ut arkiverade ritningar ur e-tjänsten?

Hej,

Har använt mig av er ritningstjänst. Ska det gå att hämta ut ritningar ur den tjänsten eller måste de beställas via en kontaktperson eller hur ska jag gå tillväga för att få ut ritningar på befintligt hus?

Tack på förhand!

Kommentarer

 • Hej Fanny,

  Tack för att du skriver till oss här.

  För att ta del utav arkiverade handlingar kan du alltid se dessa genom e-tjänsten du nämner. Ritningarna som finns där går att spara genom att högerklicka på dokumentet och "spara bild som".

  Klicka här för att söka arkiverade bygglovsritningar 

  Tänk på att i arkivet finner du endast arkiverade ritningar från avslutade ärenden. Söker du arkiverade texthandlingar kan du kontakta oss på servicecenter på servicecenter@huddinge.se eller 08-535 300 00.

  Vi kan även informera om pågående bygglovsärenden, men för att begära ut handlingar ur dem kan du kontakta bygglovsavdelningen direkt på bygglov@huddinge.se.

  Ett tips är att ändra webbläsare om du misslyckas med att skriva ut handlingar från e-tjänsten.

  Ha en fortsatt bra dag!

  Vänligen,
  Susanne Servicecenter
  (Uppdaterad )
 • Behöver ritning av vatten och avlopp i en lägenhet på Sjödalsvägen xx Huddinge
  Är det något ni har i arkiv eller kan det hämtas hos er på plats
 • Hej Birgitta,

  Det finns många ritningar i arkivet (länk till tjänsten ovan) så om du hittar något som kan vara av intresse är du välkommen att skriva ut den hos oss. Ser att du bor i en bostadsrättsförening och de bör annars ha ritningar på vatten och avlopp. Det är fastighetsägarens skyldighet att spara ritningar över vatten- och avloppsledningar.

  Behöver du skriva ut något hos oss är du välkommen måndagar till torsdag mellan klockan 13:15 till klockan 17 och fredagar mellan klockan 13:15 och 15:00.

  Med vänlig hälsning,

  Susanne Servicecenter
  (Uppdaterad )

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.