Till senaste kommentaren

Hur blir det med fotbollsplan i Högmora?

Hej. I detaljplan för Högmora etapp 2 finns en utritad fotbollsplan bredvid förskolan som ska byggas vid Skogskärrsvägen. Jag undrar om den kommer tillhöra förskola/skolan och därigenom är beslutad att byggas, eller hur planerna är för den?

Mvh Daniel

Kommentarer

 • Hej Daniel,

  Tack för att du skriver till oss.

  Det finns i dagsläget inget beslut att bygga en fotbollsplan, endast beslut om att bygga själva förskolan. Men det förs diskussioner inom kommunen kring att även bygga en fotbollsplan i Kultur- och fritidsförvaltnings regi som då inte skulle tillhöra förskolan utan vara öppen för allmänheten. Det finns ett allmänt behov av platser för lek och idrott i Högmora och kommunen ser över vilka möjligheter som finns för detta i området.

  Ha en trevlig dag!

  Med vänliga hälsningar
  Jonah Servicecenter
 • Hej Jonah. Tack för ditt svar.

  Vem kan man vända sig till med förslag och diskussion om andra allmänhetsytor i Högmora med omnejd?
 • Hej Daniel,

  Tack för tidigare kommentar och vad roligt att du vill engagera dig och påverka!

  Huddinge kommun uppskattar och uppmuntrar våra medborgare att ge oss värdefull information för att hjälpa oss att förbättra våra verksamheter. Därför är det extra roligt för oss att du vill engagera dig.

  I följande länk kan du gå in direkt på vår hemsida och lämna synpunkter eller önskemål på exempelvis allmänhetsytorna i Högmora.

  Klicka på den röda texten och välj det området som passar dig bäst och fyll sedan i formuläret. Din synpunkt kommer att skickas vidare till den berörda verksamheten. Glöm inte att registrera en mejladress för att få återkoppling.

  Du är också välkommen att göra ett Huddingeförslag.

  Vi önskar dig en fin kväll!

  Med vänliga hälsningar

  Jonah Servicecenter

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.