Till senaste kommentaren

Fler laddplatser i Trångsund/Skogås

Hej, hur ser planerna ut för fler laddplatser för elbilar vid tex centrum i Huddinge, mer specifikt Trångsund/Skogås? Kommunerna runt omkring ligger många år före Huddinge när det kommer till allmänna laddplatser. Det är hög tid att ta efter för att möta den stigande efterfrågan.
Amanda

Kommentarer

 • Hej Amanda och tack för din fråga.

  Gällande frågan kan jag meddela att Huddinge kommun för tillfället håller på med ett projekt där alla kommunala infartsparkeringar ska rustas upp med fler laddplatser för att möta den stigande efterfrågan på elladdning.

  Med vänliga hälsningar,
  Susanne Servicecenter
 • Hej Susanne, tack för svar. När ska detta projekt vara klart och var kan man läsa om vilka planer och datum som projektet har kommit fram till?
  Amanda
 • Hej igen,

  Tyvärr har vi inte fått upp någon info på hemsidan än men vi ska försöka lägga upp något framöver.

  Vi avser att erbjuda laddstolpar vid kommunens samtliga infartsparkeringar med genomförande under hösten 2023. Dock utreder vi fortfarande hur många platser och hur det ska gå till.

  Med vänlig hälsning,

  Susanne Servicecenter
 • Hej, har ni någon uppdatering kring detta? Mvh//Christoffer
  Christoffer Vuolo Junros
 • Hej igen,

  Arbetet med att se över möjligheten att införa fler laddplatser på kommunens infartsparkeringar pågår fortfarande. I dagsläget vet vi inte när laddstolparna kan vara på plats men så fort vi har mer information att ge kommer vi lägga ut den på vår webbplats.


  Med vänlig hälsning
  AnnaCarin Servicecenter

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.