Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Finns det planer på en skate/sparkcykelpark i Trångsund ?

Hej!

Jag heter Anton och jag är 14 år gammal och är intresserad i att åka sparkcykel, jag har många kompisar som också har frågor kring detta.

Jag bor i Trångsund och har bara skateparken på mossen nära, den gör så att jag och många andra unga och äldre rör sig mer på fritiden. Det är mycket kul att åka där när man inte har något att göra och när man verkligen vill lyckas med ett hopp eller så. Tyvärr är parken mycket liten, och det gör så att man inte har så mycket åkyta. Det har precis byggts en mini stad bredvid parken, men parken har inte ändras på mer än 6 år.

Parken är nog inte jättebra planerad för att när asfalten möter det andra materialet bildar det ett spricka i marken som min syster en gång åkte på och spräckte hjälmen. Jag var på en park idag i Högdalen och men fick inte komma in pga att jag hade en sparcykel. Så mossens park är den enda som finns för oss. Om parken hade blivit större, alltså fått mer åkyta och mer hopp hade det uppmuntrat fler barn i Trångsund att vara ute mer av sin fritid. Därför undrar jag om det finns tankar om att bygga ut mossens park till en skate/sparkcykelpark.

Ser fram emot ert svar! Stort tack!

Mvh Anton

Kommentarer

 • Hej Anton!

  Jag har hört efter med handläggare som har varit med i arbetet med upprustning av parken vid Nytorps mosse. Det går tyvärr inte att göra förändringar i parken i nuläget då arbetet där redan har avslutats.
  Parken kan inte breddas på grund av att den mark som ligger intill tillhör gymnasiet och är kvartersmark. De har dock lagt till en pumptracks för sparkcykel i parken.

  Ha en fin vecka!


  Med vänlig hälsning
  Inger Servicecenter

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.