Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Finns det möjlighet att parkera i/anslutning till Huddinge centrum längre än 3 timmar?

Min son går i Sjödalsgymnasiet och åker mopedbil till skolan. Problemet är möjligheten att parkera bilen. För det mesta går hela studiebidraget till att betala det som ni kallar parkeringsanmärkningar, eftersom det inte går att stå längre än 3 timmar i Huddinge centrum. Han springer ifrån lektioner varje dag för att försöka parkera om bilen men det hjälper inte, han får böter ändå. Var kan man ställa bilen där det är tillåtet att stå längre tid än 3 timmar ? Och då menar jag med gångavstånd till skolan.
Hälsningar Camilla

Kommentarer

 • Hej,

  Tack för ditt inlägg,

  I Huddinge Centrum är det fri parkering i tre timmar med P-skiva. Utanför centrumområdet gäller P-skiva där parkeringstiden är begränsad till mellan 30 minuter och 12 timmar. Vilka parkeringsregler som gäller anges på skyltar vid respektive gata.

  Ett annat alternativ är att parkera vid infartsparkeringen mittemot Huddinge stationsväg 7. Den parkeringen är än så länge avgiftsfri.

  Önskar dig en fin dag!

  Med vänlig hälsning
  Agnetha Servicecenter
 • Kan man köpa parkeringstillstånd i Huddinge centrum
 • Hej Hulya,

  Det finns inget särskilt parkeringstillstånd att köpa.

  I Huddinge centrum parkerar du gratis tre timmar med P-skiva. Du kan läsa mer om detta här. Vilka regler som gäller vid centrumnära områden samt på infartsparkeringarna kan du läsa mer om här.

  Trevlig dag!

  Med vänlig hälsning
  Agnetha Servicecenter
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.