Socialtjänstens organisation

Hur ser organisationen inom Socialtjänsten i Huddinge kommun ut? Jag är intresserad av att få veta vilka befattningar som jobbar på vilka nivåer och hur avdelningarna är uppdelade. Vad kallas de socialsekreterare med arbetsledaransvar?

Kommentarer

 • Hej Karoline,

  Tack för ditt inlägg.

  Så här beskrivs organisationen av socialtjänsten i Huddinge kommun av kommunikationschefen på social- och äldreomsorgsförvaltningen:

  "Socialtjänsten i Huddinge kommun är samlad i social- och äldreomsorgsförvaltningen och är indelad i fem verksamhetsområden: Arbete och försörjning, individ- och familjeomsorgen, äldreomsorgen, funktionshinderområdet och biståndskansliet. Dessutom finns det gemensamma stödfunktioner såsom nämndkansli, ekonomi, personal, kommunikation, kvalitetsutveckling och IT.

  Varje verksamhetsområde leds av en verksamhetschef. Biståndskansliet och Arbete och försörjning har delat in sig i enheter som leds av enhetschefer. Inom de övriga verksamhetsområdena, som är större, finns det sektioner som i sin tur är indelade i enheter. Dessa leds av sektionschefer och enhetschefer.

  Vi har närmare 2000 anställda som tillhör många olika yrkesgrupper inom våra fem verksamhetsområden. Socialsekreterare med arbetsledaransvar kallas för gruppledare".

  Om du vill veta mer är du välkommen att ta kontakt med social- och äldreomsorgsförvaltningens kommunikationschef Erika Svärdh på erika.svardh@huddinge.se eller 08-535 312 05.

  Önskar dig en fortsatt trevlig vecka!

  Vänliga hälsningar,

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.