Fixar kommunen skidspår?

Kommer kommunen fixa längdspår i år?

Kommentarer

 • Hej Mikael och tack för din fråga!

  Idag på morgonen har vi bestämt att vi ska ut och platta, vi har kört ut och kikat på olika ställen för att upprätta skidspår. Platsen för detta kommer att vara runt idrottsplatsen och ängarna i Visättra. Så fort det blir tillräckligt mycket med snö kommer vi att upprätta ett skidspår. Vi har börjat jobba på detta redan idag, och kommer ut med mer information kring skidspår på hemsidan.

  Vi har även flera andra platser i Huddinge där det finns skidspår och som uppdateras med jämna mellanrum. Som det ser ut just finns det upprättade skidspår just nu i Ågesta. Detta är ingenting vi i Huddinge kommun har upprättat. För att ta del av mer information kring detta kan du klicka här.

  Vänliga hälsningar, 


  Jean Servicecenter
 • Toppen! Tack för snabbt svar och så ses vi i skidspåret 👍.
  Mikael
 • Hej! Men vi som bor på andra sidan? Jag är nästan 70, bor i Flemingsberg, undviker åka kommunalt och har inga bill. Var kan jag åka skidor? Förut hade vi bra spår på andra sida av Ronald Macdonalds hus men nu finns bara gångvägar där. Alla spår som jag själv försöker göra trampar hundägarna sönder direkt.
  Var kan man åka skidor då?
  Rimma Markova
 • Hej Rimma och tack för att du skriver till oss!

  Som jag tidigare nämnt ovan i tråden så har jag länkat en sida för hela Stockholms län aktuella skidspår som du kan besöka och ta del av. Som det ser ut idag finns enbart spåret vid Visättra tillgängligt för att använda sig av.

  Huddinge kommun har inga planer för tillfället att upprätta andra skidspår på någon annan plats i Flemingsbergsområdet.

  Vänliga hälsningar,
  Jean Servicecenter

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.