Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Parkeringar i Visättra

Hej!
I Visättra har et blivit väldigt svårt att få tag på parkeringsplatser och väntetiden på en parkering genom Huge eller liknande är 2-3 år. Vad tänker kommunen göra åt detta? En del av oss som bor här är beroende av bilen för att kunna ta oss till arbetet och kan inte välja bort den. Besöksparkeringarna är fulla pga av att pendeltågs-pendlarnas platser nere vid stationen har blivit färre så de ställer sig uppe i Visättra. Är inte så kul att varje kväll när man kommer hem behöva jaga som en tok efter någonstans att ställa bilen. Dessutom råder det ju parkeringsförbud utmed alla gator i hela Visättra. Ett sätt att lätta på trycket vore ju att låta folk ställa sig utmed Sågstuvägen och Visättravägen.

Kommentarer

 • Hej Mårten,

  Tack för din fråga!

  Som situationen ser ut i dag i Visättra så får man leta efter en p-plats på de reglerade parkeringarna.

  Parkering längs gata är tillåtet om inget annat framgår av vägmärken, samt under förutsättning att generella parkeringsregler följs, får ett fordon under vardagar parkeras max 24 timmar i följd på gatumark i Huddinge kommun.

  Bifogar en länk om parkering i Huddinge kommun, http://huddinge.se/trafik-vagar-och-resande/par...

  Hoppas att du hittar nyttig information gällande parkering.

  Hänvisar dig till Gatu- och trafik avdelningen kring dina önskemål, trafik@huddinge.se Hoppas att er parkerings situation i Visättra förbättras framöver.

  Trevlig helg!

 • Hej,

  Är det tillåtet att parkera längsmed Visättravägen/Sågstugevägen i visättra? Vad jag sett finns de inge skylt eller har jag missat nått?
  Mikael T
 • Hej Thomas,

  Om det inte finns några trafikskyltar som hänvisar på gatan gäller 24-timmarsregeln. Du kan läsa mer om det här.

  Hälsningar,
  Martin

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.