Till senaste kommentaren
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Information om vandringsleder i Huddinge, Huddingeleden

Hej!

Vi är några personer som vill vandra i Huddinge, från Flemingsberg via Flottsbro och sedan till Gömmaren. Vi är även intresserade av att vandra på andra platser i Huddinge.

Var hittar jag information om olika leder och tips på var man kan vandra? Och finns det en led som heter "Huddingeleden"? Är den i så fall utmärkt med skyltar så man vet var man ska gå?

Visa bästa svaret

Kommentarer

 • Hej Torbjörn,

  Tack för dina frågor som jag vet är av stort intresse för våra kommuninvånare och även av många naturintresserade utanför kommungränsen.

  Huddinge är omringat av fantastisk natur och alla Huddingebor har nära till ett fint naturområde som sträcker sig från Vårbys stränder i väst till Skogås i öst, via mossorna i Flemingsbergsskogen, ängarna i Sundby, vildmarken i Paradiset och Lännaskogen. Vi har rikt fågelliv bland annat i Ågesta och Orlången och ett urberg vid Gömmaren i Segeltorp.

  Du hittar kartor och mycket annan intressant information i naturkartan. Här hittar du alla våra foldrar om naturreservaten. 

  Det finns en vandringsled som heter Huddingeleden som inte är riktigt klar ännu men stora delar går att vandra på. De delar som är klara är märkta med denna gula symbol:
  Huddingeleden
  Huddingeleden kommer att bjuda på åtta mil naturskön vandring och man kommer att passera alla våra tretton juridiskt skyddade naturområden. Det kommer att bli invigning och presentation av leden då den är klar men till dess kan man nu och då få information på www.facebook.com/huddingenatur.

  Jag ska också passa på att göra reklam för vår nya app och naturguide som säkert kan komma till användning då du ska ut i naturen.

  Välkommen ut i vår fina natur och jag hoppas att du får fina upplevelser med dina vänner på dina vandringar.

  Med vänlig hälsning

  Susanne Servicecenter
 • Hej
  Var hittar jag en karta över Huddingeleden? jag har laddat ned appen naturkartan men tycker inte jag får någon information där hur leden går? //Charlotta

 • Hej Charlotta,

  Vad roligt att du är intresserad av vår vandringsled.
  Den information du eftersöker om Huddingeleden finns inte i appen förrän vi är helt färdiga med leden men i den kommer.

  Hoppas du får trevliga vandringar i vår natur.

  Med vänlig hälsning,


  Susanne Servicecenter

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.