Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Huddinge centrum har förfallit, en katastrof?

Huddinge?!  Huddinge  centrum har verkligen förfallit, område busstation trappor gångtunnlar även mot pendeltåg och fortsatt centrum område är smutsigt klottrat och trasiga planteringar utan planteringar. Vad är tanken och vilka planerar sköter om och förvaltar vår miljö där människor vuxna barn bor och går dagligen. Hela vårt centrum område förfaller......
 Varför tas inte vår närmiljö i Huddinge centrum om hand. Fråga för politiker?Huge?Sl?vad händer? Vem äger frågan?

Kommentarer

 • Jag kan bara hålla med.
 • Hej och tack för dina värdefulla synpunkter.

  Stora delar av Huddinge centrum förvaltas av Huge fastigheter. För att lämna klagomål och få hjälp med vem du kan kontakta går det att vända sig till info@huge.se eller 08-535 320 10. Just trapporna vid busshållplatsen förvaltas av Huddinge kommun, jag har lagt in felanmälan att det är klotter och trasiga planteringar vid busshållplatsens trappor.

  Med vänliga hälsningar,
  Adam Servicecenter
 • Vad bra för som det är nu har det inte gjorts en rengöring av några trappor,gångarna el väggar på väldigt länge, som boende förutsatte jag att rengöring och underhåll var en kontinuerlig sak. Den trasiga planteringen som dessutom är oplanterad är uppe mellan gymnasiet och vårdcentralen utanför symaskinsbutiken! Tråkigt att Huge inte vill visa upp en bra sida av Huddinge, då synen av husen som möter kommande med bil buss eller pendel resenärer ser ut att vara hämtade från en förfallen förort i Ryssland verkligen illa och det har dem gjort nu i ca 15-20 års tid......verkligen tråkigt!
 • Jag har skickat länken tll denna diskussion till Huge och bett att de svarar här.
 • Hej och tack igen för dina synpunkter.

  Jag har lagt in en till felanmälan om planteringen som den som ligger framför symaskinsbutiken. Om det är planteringen som ligger rätt intill gymnasiebyggnaden är den på Huges mark och då hänvisar jag dig som tidigare till info@huge.se.

  Med vänliga hälsningar,
  Adam Servicecenter
 • Jag har också fått ett svar får Huge om den här frågan.
  De skriver

  "Tack för att ni har ögonen öppna och delar med er av era synpunkter. De är viktiga för oss. Huddinge centrum har under en längre period varit föremål för olika utvecklingsprojekt. I samband med dem görs alltid prioriteringar. När projekt av olika anledningar avslutas får vi sedan en hel del att jobba ikapp. Där är vi idag. Det finns flera platser där vi måste städa, plantera och göra snyggt. Vissa platser är redan åtgärdade medan andra är på gång.

  I Huddinge centrum och området omkring är flera fastighetsägare inblandade, bland annat Huge, Huddinge kommun, Trafikverket och SL. Det är inte alltid lätt för utomstående att veta vem som ansvarar för vad. Vi ska självklart ta ansvar för vår del så vi har ett rent, tryggt och välkomnande Huddinge centrum.
  Vi tar gärna emot synpunkter på vad vi kan förbättra på info@huge.se. Ni har just gett oss några sådana, tack för dem. Nu ska vi se till att åtgärda de som faller på våra fastigheter.

  Trevlig sommar!

  /Huddinge centrum"
  Adam Servicecenter
 • Hej, jag undrar också vad som hänt med alla fina skulpturer som prydde Huddinge centrum? De försvann när man gjorde om gatubeläggningen, men nu borde de sättas ut igen. Och varför kommer inte skulpturerna föreställande Lizzie Olsson-Ahrle på lilla Lizzies torg tillbaka? Namnskylten där är ju helt missvisande nu!
 • Hej Agneta,

  Tack för ditt inlägg.
  Eftersom Huddinge centrums fastighetsägare är Huge kan inte vi veta vad de har för tankegångar runt de frågor du ställer. Du kan kontakta dem för svar på dina frågor. De har dock inget frågeforum.

  Med vänlig hälsning
  Susanne Servicecenter
 • Vem äger Huge?

 • Hej Hansa,
  Tack för din fråga.

  Huge Fastigheter AB ägs av Huddinge kommun och är kommunens kommunala fastighetsbolag. Bolaget ska bygga, äga och förvalta bostäder (förträdesvis med hyresrätt), lokaler och anläggningar för kommunal verksamhet.

  Huge (som alla oftast kallar bolaget) äger och förvaltar också flera centrumanläggningar som till exempel Huddinge centrum samt friluftsområdet Flottsbro och Sundby gård.
  Huge har en egen styrelse, växel och ekonomi.

  Med vänlig hälsning


  Susanne Servicecenter

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.