Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Gräsyteskötsel under all kritik

Hej!

Jag felanmälde skötseln på en gräsyta vid gångvägen vid busshållplatsen Helgedalsvägen vid Storängsleden. Då, den 2/7, såg det ut så här:Några dagar senare hade man kört ett varv med en gräsklippare eller liknande och nu ser det ut så här:Skämtar ni? Mitt förtroendet för er är noll och jag tappar lusten totalt att försöka hjälpa er göra kommunen bättre. Er ambitionsnivå verkar vara väldigt låg om man tittar på er åtgärd i detta fall. Jag hoppas dock att ni var på platsen men märkte att det inte gick att klippa hela ytan med gräsklippare och ska komma tillbaka senare med trimmer.

Kommentarer

 • Hejsan Johan.

  Arbetet på platsen är inte slutfört.

  Jag pratade precis med projektledaren som ansvarar för åtgärden. Han meddelar att det är en liten vägslåttermaskin som har varit ute och klippt en första runda. De ska ut och titta på det igen på måndag. De inväntar även en större maskin som når att klippa gräset längre in.

  Trevlig helg!
  Lisa Servicecenter
 • Hoppas detta gäller även vallen vid gångvägen utmed Tryffelvägen. Underhållet där har varit undermålig/obefintlig på senare år. Såg även här att någon kört med "gräsklippare" idag och hoppas innerligt/förutsätter att ni även röjer med trimmer/röjsåg/motorsåg. Numer är det inte bara högt gräs och sly, utan en del sly har hunnit växa upp till stora buskage och träd, och även börjat gå sönder.
  Denna vall behöver röjas, bl a för att få insyn från gångvägen för att kunna se och hindra inbrott på baksidan av de närmaste husen. Något som vi fått tips om av närpolisen och grannsamverkan, men kommunen verkar inte vilja hjälpa till!

  Gunilla
 • Hej Gunilla,
  Välkommen till vårt frågeforum.

  Jag har ställt frågan om skötseln vid Tryffelvägen till berörd avdelning och återkommer till dig när jag har fått svar.

  Vänliga hälsningar,
  Lisa Servicecenter
 • Hej Gunilla,

  Nu har jag pratat med natur- och gatudriftsavdelningen och de var osäkra på vilken vall det är du menar. Det finns en vall med buskar och träd i närheten av Tryffelvägen utmed Storängsleden vid Äppelvägen som inte sköts om av kommunen utan av Trafikverket. Om det är denna du menar så är du välkommen att kontakta deras kundtjänst med dina synpunkter.

  Du får gärna återkomma med mer information om platsen, exempelvis kan du skicka in en felanmälan via vår hemsida där du prickar in platsen i kartan.

  Önskar dig en trevlig helg!

  Lisa Servicecenter
 • Hej, jag menar vallen utmed början av gångvägen upp till nya Sörskogen. Dvs den bit som gränsar mot Musseronvägen 4. Där finns en parkbänk, och knappt en meter bredd av gräset är klippt. Men resten av den vallen är inte röjd på flera år.
  Mvh
  Gunilla
 • Hej Gunilla;

  Jag tar emot detta som en felanmälan och lägger in ärendet för åtgärd i vårt system.

  Ha en skön sommar!


  Med vänlig hälsning
  Susanne Servicecenter
 • Vid Helgedalsvägen ser det fortfarande ut precis likadant nu som för en månad sedan. Som sagt...under all kritik. Inte ens efter att man påpekat brister på sådant som ni borde sköta självmant och automatiskt åtgärdas det.
  Johan
 • Hej.

  Jag har uppdaterat felanmälan att inget ännu har gjorts.

  Med vänliga hälsningar,
  Adam Servicecenter

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.