Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Flemingsbergs station - hissen och rulltrapporna

Har läst på Södertörns högskola i snart tre år och det har hela den perioden varit problem med hissen och rulltrapporna upp från stationen. Utgör ju inga allvarliga problem för de flesta av oss studenter förutom trängsel och irritation. Men rulltrapporna leder ju även till sjukhuset. Det är ofta som personer står i mitten av en avstängd rulltrappa och försöker hämta andan för att orka gå upp till toppen. Sätt åtminstone upp en tydlig, permanent skylt som visar alternativa vägar.

Har läst den tidigare konversationen här om samma sak. Är det fortfarande skadegörelser som ligger bakom avstängningarna? Och vad blev resultaten av den utredning som nämns från 2016?
O Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej!

  Tack för din fråga.

  Kommunen är medveten om problemet. Den som är projektledare för rulltrapporna och hissen har ännu inte fått svar angående vad som orsakar driftstörningen men en felsökning håller på att genomföras.
  Vad gäller skylt om alternativ färdväg ska en sådan finnas vid gångbanans början. Den alternativa vägens sträckning går runt rulltrappshuset.

  Vi kommer att uppdatera detta svar när vi vet mer.

  Med vänlig hälsning

  David

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan bli synligt för alla.
Din e-post visas aldrig publikt. Läs vår policy