Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Måste man betala parkering med app?

Hej
​Min undran är om det nya betalsättet via app på parkeringar. Hur gör man om man inte vill ladda ner app eller inte har den möjligheten, eller om man är från utlandet???
Jag har hört att en parkering måste ha åtminstone en av alternativen att kunna betala med kort el mynt, är det sant? Att behöva ladda ner en app kanske inte alla vill om man bara står på sån parkering nån gång ibland. Hur kommer det sig att man inte ens har möjligheten att betala med kort? Får man böter om man inte skaffar app? Det är ju inte så att man inte är villig att betala, hade det funnits andra alternativ till det så hade det inte varit några problem. Känns väldigt konstigt och krångligt att bara ha app-möjligheten. Vore tacksam över svar så jag får veta vad som gäller och om det finns nån logisk förklaring till krånglet!!

Kommentarer

 • Hej,

  Tack för din fråga!

  Handläggarna som jobbar med infartsparkeringarna är just nu på semester så jag återkommer med svar på din fråga nästa vecka.

  För att kunna ge dig ett mer korrekt svar vore det bra om vi fick information om vilken parkering det gäller, då inte alla parkeringsplatser i kommunen är kommunala.

  Trevlig dag!

  Med vänlig hälsning
  Agnetha Servicecenter
 • Hej
  Dom mest aktuella parkeringsplatserna för mig är dom i visättra. Men vill gärna veta rent allmänt oxå. Tack för svar, nu väntar jag på vidare svar.
 • Hej igen Madelene!

  Har nu fått svar från handläggare som meddelar följande: "På kommunens avgiftsbelagda infartsparkeringar parkerar den som har ett SL-kort laddat med 30 dagar eller mer gratis i 24 timmar. Har man inget SL-kort är kostnaden 10 kr per timme och detta betalas med betalkort. När kommunen inför avgift kommer det att vara möjligt att betala sin parkering med betalkort och med app."

  Ha en fortsatt trevlig dag!

  Med vänlig hälsning

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.