Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Återställa farthinder efter asfaltering

Under sommer och hösten förra året lades det ny asfalt på Per Hiertas väg och Kolartorpsvägen, men farthindren återsälldes ej. När är det tänkt att det ska ske? Är det efter att en olycka skett? På denna sträcka går barn till och från Juringeskolan, det finns ingen trottoar och nu inga farthinder längre.

Kommentarer

 • Hejsan Veronica,

  Tack för ditt inlägg.

  Jag har ställt frågan till ansvarig på kommunens gatudriftsenhet. Jag kommer att skriva svaret här när jag får informationen.

  Vänliga hälsningar,
 • Hejsan Veronica,

  Nu har jag fått svar från beläggningsansvarig på kommunen som säger att farthindren kommer att återställas när vädret är bättre, då det är mindre risk att vi senare behöver göra om arbetet igen.

  Önskar dig en trevlig eftermiddag!

  Vänliga hälsningar,
 • Hej,
  Nu kan jag se att de håller på att bygga farthinder på Altartorpsvägen/Pers Hiertasväg men inga på Kolartorpsvägen/ Pers Hiertas väg. Det är där bilarna kör i hög hastighet. Att det är en skymd kurva struntar de i. Nu när marken är plan och fin går det ju att köra ännu snabbare. Varför blir det inga farthinder igen där? Visserligen satt de gamla på fel ställe, men man tänker att ni borde vara lite smarare nu. Speciellt när ni vill att barn ska gå till skolan. / Veronica
 • Hej igen,

  Farthinder ska finnas och kommer att återställas på följande adresser:
  • Altartorpsvägen 6
  • Kolartorpsvägen 5-7
  • Per Hiertas väg 7
  Om det finns behov av fartgupp på ytterligare ställen får du gärna skicka in ditt önskemål till vår trafiksektion. Du kan skicka ditt förslag till trafik@huddinge.se 

  Vänliga hälsningar,

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.