Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Kvartesnamn vid felanmälan

Personalen som svarar på "Felanmälan" tycks inte ha tillgång till vare sig kommunens webbkarta eller en karta med kommunens kvartersnamn. Se till att de har det tillgängligt innan de tar emot samtal från kommuninnevånarna. Det spar garanterat tid, både för den som ringer upp och den som svarar hos kommunen...

Kommentarer

 • Hej!

  Det var tråkigt att höra att du inte fått den hjälp som behövdes när du ringde oss. Personalen på servicecenter har tillgång till såväl kommunens webbkarta som interna kartprogram över Huddinge. Vi tar emot över 3000 felanmälningar varje år och kartprogrammmen är mycket viktiga för oss för att kunna bestämma exakt position för felen som anmäls.

  Som du säkert känner till går det även bra att felanmäla via vår hemsida eller via en mobil app.

  Trevlig helg!

  Hälsningar,
 • Om man upplyser om ngt som man vill anmäla så borde väl uppgift om kvartersnamn samt vägar som omgärdar det aktuella kvarteret vara så pass tydliga uppgifter att man inte ska behöva få frågor om ärendet gäller kvarter som ligger flera hundra meter från det uppgivna kvarteret och utan någon av de uppgivna vägnamnen?
 • Hej igen,

  För att våra utförare inte ska behöva leta efter det som är felanmält, exempelvis ett potthål, behöver vi ofta mer information än bara kvartersnamnet och omgivande vägar. Ett kvarter, som är samma sak som fastighetsbeteckning, kan dessutom vara ganska så stort och då är det viktigt att vi får information om numret som följer efter kvartersnamnet, exempelvis "Forellen 10". Men allra bäst är förstås exakt adress.

  Om du har en mobil kan du genom GPS-positioneringen använda vår felanmälnmingsapp eller formulär för att få exakt position om platsen.

  Hälsningar,

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.