Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Vad händer på Ågestavägen?

Vad är det för olika byggnadsprojekt som pågår längs ågestavägen på ett flertal ställen mellan myrängsrondellen och hammardal?

Kommentarer

 • Hej Sara och tack för din fråga!

  Det är en intern fiberdragning som håller på att byggas för de fastigheter som ska få fibernät.

  Vänliga hälsningar,
  Jean Servicecenter
 • Hej Jean,
  Tack för ditt svar. Jag syftade dock främst på de schaktningsarbeten/sprängarbeten som genomförts i höjd med busshållsplatsen myrängen samt även vid hammardalsslingan. Dessa ser inte ut att hänföra sig till arbetet med att dra fiber.

  Mvh Sara
 • Hej Sara!

  Arbetet som utförs på Ågestavägen är kabel- och schaktsarbeten samt fiberdragning som jag tidigare nämnde, och som just nu beräknas vara klart till 30 Augusti. Det är precis som du nämner runtom busshållplatsen.  Vänliga hälsningar,

  Jean Servicecenter
 • Hej, jag undrar också precis som Sara: "Vad är det för olika byggnadsprojekt som pågår längs ågestavägen på ett flertal ställen?"
  Sprängningar har ännu inte påbörjats (21 september) så tidsplanen verkar helt inaktuell. Är det inte snarare ngn form av nedgrävning/omdragning av kraftledningar?

  Mvh

 • Hej Hansa!

  Det som händer längs med Ågegstavägen är att Svenska kraft bygger ut elledningsnätet, och upprättar master för nya kraftledningar.

  Vänliga hälsningar,
  Jean Servicecenter
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.